Now FREE delivery for orders over 29 euros! (All over Germany)
Now FREE delivery for orders over 29 euros! (All over Germany)
In the production of green tea, oxidation is prevented to preserve the green color of the leaf and as many of its healthy properties as possible. This is primarily achieved using the "steaming tea" method, widely applied in Japan and in the southeastern Chinese provinces of Zhejiang and Anhui. The leaves are treated with hot steam in this process.
In other Chinese provinces, the predominant method is "pan-roasting," where freshly picked leaves are briefly heated on large round pans or in a wok. Over the course of the centuries-old tea tradition, other processing methods have also emerged, such as roasting green tea, or mixing it with roasted rice or fragrant blossoms.
We hope you enjoy browsing & savoring!
No products found in this collection
Cookies
Wir verwenden Cookies. Viele sind notwendig, um die Website und ihre Funktionen zu betreiben, andere sind für statistische oder Marketingzwecke. Mit der Entscheidung "Nur essentielle Cookies akzeptieren" werden wir Ihre Privatsphäre respektieren und keine Cookies setzen, die nicht für den Betrieb der Seite notwendig sind.
Essenzielle
Statistik & Marketing
Alle akzeptieren
Nur Essentielle Cookies akzeptieren
Individuelle Cookie Einstellungen
Speichern & schließen
Essenzielle
Essenzielle Cookies ermöglichen grundlegende Funktionen und sind für die einwandfreie Funktion der Website erforderlich.
Statistik & Marketing
Marketing-Cookies werden von Drittanbietern oder Publishern verwendet, um personalisierte Werbung anzuzeigen. Sie tun dies, indem sie Besucher über Websites hinweg verfolgen.